Digitale marketing is meer dan een mooie website

DigitalStorms, uw partner in digitale marketing strategie

De basis voor online succes is zonder twijfel een gedegen en slimme digitale marketing strategie. Vanuit deze strategie kan de optimale invulling van de verschillende online campagnes en kanalen worden bepaald.

Website, E-commerce, Facebook, Google, enz ... Ze moeten allen passen in een strategisch plaatje, ze moeten op elkaar afgestemd zijn om je doel te bereiken.

Vooraf heldere, meetbare doelen formuleren, ambitieus maar realistisch zijn een absolute noodzaak om je digitale marketing inspanningen op hun conversie en rendement te evalueren.

Ben je op zoek naar de missing link die u en uw bedrijf coacht en begeleidt in het het digitale marketing proces?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak zodat we alles haarfijn duiden.

Proces

Eerst strategische vragen beantwoorden

Het strategisch plan bevat een heldere koers om de doelen te behalen. Vervolgens kan de online marketingmix verder worden ingevuld. Deze eerste belangrijke stappen worden te vaak overgeslagen.Waar staan we eigenlijk online? Waar willen we naartoe?

Voordelen van een digitale marketingstrategie

De uitgewerkte digitale marketingstrategie biedt richting en houvast voor de invulling van alle online en offline marketing en communicatie activiteiten. Het is de basis van een performant marketing en communicatieplan. Zonder zo'n plan is het een stuurloos schip. Op basis van dit plan kunnen we de juiste doelen bepalen én behalen.

Waarom DigitalStorms?

DigitalStorms zet samen met uw marketing-team uw digitale strategie uit, coacht bij de uitwerking ervan, evalueert bestaande en nieuwe digitale oplossingen, helpt u de juiste digitale beslissingen te nemen! DigitalStorms, uw ervaren digitale coach zal u begeleiden naar die oplossingen die uw resultaten verder omhoog zullen stuwen!

Project management en productie opvolging

DigitalStorms kan u oplossers aanreiken maar wil vooral onafhankelijk samen met u kiezen voor de beste oplossers. We leveren assistentie bij het uitschrijven van de offerte aanvragen, wedstrijden/online pitches en last but not least volgen we de productie op van de diverse online tools.

Contacteer ons

Digital Storms
Stenenbrug 7
3550 Zolder

T : +32 495 513 613
E : guy@digitalstorms.be

Of je kan ook het contactformulier invullen.